Over mij

"What you wear is how you present yourself to the world,
especially today, when human contacts are so quick.
Fashion is instant language."


~ Miuccia Prada ~

Maloe Arts

I believe in absolute satisfaction

Mijn naam is Maloe Arts, 29 jaar en van beroep coupeuse. Vanaf mijn 14e wist ik al dat ik kleding maken super leuk vond, mijn ouders vonden de vraag ‘of ik op naailes mocht’ destijds dan ook niet zo gek.


Echter keken mijn mede cursisten wel een beetje vreemd op, van zo'n jong meisje in de groep. Maar ik vond het geweldig om allemaal mooie kleding te kunnen gaan maken.

De keus om vervolgens de opleiding Mode maatkleding in Zutphen te gaan volgen, was daardoor ook snel gemaakt. Ook al was dit een dagelijkse reis van zeker 4 uur.  


Na mijn opleiding kon ik eigenlijk meteen aan de slag in de grootste bruidsmodezaak ter wereld. Ook hier was ik de jongste en had de ambitie om alles van het bedrijf te leren kennen. Mijn werkzaamheden breidden zich uit van het atelier, naar de winkel, tot aan het ontwerpen.


Maar alleen bezig zijn met werken was niet genoeg, ik ben naast mijn werk ook nog de opleiding voor leren tassen ontwerpen en maken gaan volgen. 


In al die jaren (7) heb ik ontzettend veel geleerd, vele verschillende klanten mogen helpen en de vrijheid gekregen om te leren wat er te leren viel. Ik heb er een prachtige tijd gehad, maar toen was het tijd voor de volgende stap. Zelf doen! Ik volg mijn droom en ambitie om voor iedereen de perfecte gelegenheidskleding te maken.

WHY CHOOSE ME?


Door mijn jarenlange ervaring en opleidingen in fashion, gepaard met persoonlijke creativiteit ben ik ervan overtuigd dat ik voor jou de perfecte bruidsjurk of andere outfit kan creëren of ontwerpen en ik vergeet daarbij de juiste accessoires niet. Ik kijk ernaar uit om samen met jou, jouw ideeën te vertalen naar een werkelijk "piece de resistance".
In een huiselijke en gemoedelijke sfeer wordt jouw jurk vakkundig afgespeld en gecreëerd.
En is er paniek? Geen zorgen. ik hou mijn hoofd koel en kan dat van jou waarschijnlijk ook wel kalmeren.