Werkwijze en tarieven

WERKWIJZE


TIP: MAAK TIJDIG EEN AFSPRAAK !!


Voor het maken van jouw droomjurk, is uiteraard enige tijd nodig. Maak daarom tijdig een afspraak.


fase 1: De eerste afspraak (intake)
Tijdens de eerste afspraak nemen we samen alle mogelijkheden door, we passen en spelden alles af. En wil je een vriendin of familielid meenemen? Dan is hij of zij natuurlijk ook van harte welkom. 


fase 2: Tussenafspraak (voortgang)

Na het passen, maken we meteen een nieuwe afspraak. (soms is het noodzakelijk om een extra tussen-afspraak te plannen, zodat alles in stapjes gaat) Maar dit wordt tijdens de eerste afspraak besproken.

 

fase 3: De jurk is klaar, wat nou? 

De jurk is klaar en kan worden opgehaald. We gaan de jurk nog een keer passen en leggen zo nodig de laatste hand. Je krijgt wat laatste tips en trucs mee en je bent klaar voor de grote dag. 

TARIEVEN


* De tarieven zijn indicatief, soms iets hoger, soms wat lager, dit is uiteraard helemaal afhankelijk van jouw specifieke wensen. Dit bespreken we tijdens een eerste afspraak. Hierin maken we heldere afspraken en weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk.


REMAKE  / REFRESH     |     € 150 *

Dit is uiteraard helemaal afhankelijk van jouw specifieke wensen.


RESTYLE   |     € 50 - € 200 *

De kosten van het restylen van jouw jurk, is erg afhankelijk van wat er gedaan moet worden. Het toevoegen van Off shoulder mouwtje kosten bijvoorbeeld ongeveer € 55. Maar voor een totale verandering van het model moet je rekening houden met bedragen vanaf € 160.


CREATE YOUR BRIDESMAIDS   |     € op aanvraag *

Deze kosten zijn moeilijk in te schatten, deze zijn namelijk gebaseerd op wat jij wil. Heb je een idee of een voorbeeld? Neem deze dan mee tijdens onze eerste afspraak. Samen komen we er wel uit.


UPDATE YOUR DRESS  |     vanaf € 35 *

Wil je bij je jurk een mooie sluier? Samen kunnen we kijken welke lengte jij het mooiste vind en wat het beste bij jou jurk past. De prijzen van sluiers beginnen bij € 45. Elke sluier is te maken in effen tulle, met kant en/of steentjes. Geen sluier maar wel een mooi haaraccessoire, ook deze kan bijpassend bij jouw jurk gemaakt worden. Met steentjes, bloemen, veren of kant. Een haaraccessoire heb je al vanaf € 35. 


DREAM FASHION  

  • Scheurreparatie vanaf € 6
  • Broek/pantalon korter maken vanaf € 8,50
  • Nieuwe rits inzetten vanaf € 12.50
  • Rokken/jurk korter maken vanaf € 12.50
  • Innemen vanaf € 8.50
  • Mouwen korter maken vanaf € 9.50